Service pagina

Welkom op mijn service pagina.

Hier vind je informatie over:
Betalen
Verzending en leverling
Retourbeleid
Afmelden

Voor meer uitgebreide informatie verwijs ik je door naar mijn algemene voorwaarden. Voor dringende vragen kun je mij direct mailen via info@sonja-tara.nl.

Betalen

Een bestelling via mijn website of via Instagram winkel van @sonjatara1, kun je betalen via Ideal, PayPal of via een bankoverschrijving.
Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per mail.
Bij bestelling van een fysiek product, bevat de mail de totale kosten inclusief verzendkosten, volgens de tarieven van Postnl/DHL/transactiekosten Paypal.
Bij bestelling ven aan digitaal product ontvang je een bevestigingsmail plus een aparte mail met de inloggegevens voor het digitale leerdeel.

Vezending & Levering

Materiele pakketten
Je bestelling wordt klaargemaakt binnen 7 tot 10 dagen na ontvangst van betaling.
Om bewust mijn verbinding met rust en een langzamer leef ritme te bewaken, worden alle materiele bestellingen, DIY en Wilde Inkt pakketten alleen op de vrijdag afgegeven bij Post.nl. Je ontvangt een email met Track&Trace van Post.nl.

Bij Wilde Inkt bestellingen is de verwachtte maaktijd-levertijd onvoorspelbaar.
Ik zal hier duidelijk over communiceren via de mail.

Digitale producten
Digitale producten ontvang je direct via de email met een bijbehorende toegang gegevens voor de besloten leeromgeving ‘De Geheime Tuin’.

Retourbeleid

Is een product beschadigd bij aankomst of niet naar wens, dan kan je dit product binnen 14 dagen naar mij terugsturen. Nadat je eerst via een e-mail de klacht – retour aan mij hebt gemeld. Ik doe mijn best om, in samenspraak met jou, naar een oplossing te zoeken.
Producten moeten in originele staat worden teruggestuurd.
Bij constatering van beschadiging, openen, onjuist hanteren, heb je geen recht op herroeping.
Na ontvangst van de retourzending zal ik het aankoopbedrag binnen 10 dagen terugstorten op jouw bankrekening. Verzendkosten voor het retour zenden van het product zijn voor eigen rekening.
Digitale producten kunnen niet worden geretourneerd en je kunt hier geen geld voor terugvragen.

Afmelden

Afmelden van workshop of wandeling, dient telefonisch of via e-mail te gebeuren; info@sonja-tara.nl.
Bij afmelding voor een activiteit, fysiek en online, wordt er € 7,50 aan administratiekosten ingehouden. Dit wordt in rekening gebracht om o.a. de digitale transactiekosten te dekken.
Bij afmelding meer dan 30 dagen vooraf aan de aanvang krijg je het cursusbedrag terug, minus de administratiekosten.

Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum van losse activiteiten wordt
50% van het deelname geld in rekening gebracht. Deze kosten vervallen als je een vervangende deelnemer heeft. Bij het niet komen tijdens een activiteit of workshop wordt ook geen geld teruggeboekt.

Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang van de startdatum van losse activiteiten wordt
100% van het deelname geld in rekening gebracht. Deze kosten vervallen als je een vervangende deelnemer heeft. Bij het niet komen tijdens een activiteit of workshop wordt ook geen geld teruggeboekt.